Igår planterades stora pallkragen.
Det var mina minsta plantor av körsbärstomat (2st) och tre av mina normalstora tigrella tomater som hamnade i raden längst bort ihop med 4 solrosfrön.
De solrosor som jag försökte förkultivera gav upp totalt. De kom upp, men jag misstänker att jag var för tidig… Solrosornas rötter ska vara hjälpsamma för att luckra jorden och dessutom lockar de till sig pollinerare.
I nästa rad har jag sått rödbetor av den sort som ska skördas och ätas direkt. Rad 3 består av tagetes som jag har drivit upp små stjälkar av. Tagetes ska vara bra för att hålla ohyra borta?
Rad 4 är sådd isbergssallad.
Rad 5 är rödbetor av en sort som lämpar sig för inläggning.
Rad 6 är uppdriven basilika.

Jag misstänker att detta kan bli trångt, men jag dundrar hellre på eftersom jag inte vet hur mycket som jag kommer att lyckas med. Det kommer att vara två heta dagar att börja med så jag ska se till att vattna väldigt mycket.