Nu börjar tankar om pallkragarna att ta form. I år har jag tänkt anlägga och odla två stycken. Det kan eventuellt vara överkomligt att ta hand om och dessutom tillräckligt för att ge mig ett par chanser att lyckas med åtminstone något av projekten.
Jag kommer att behöva tre pallkragar i höjd. Inte på grund av det som ska odlas, utan för att mina hundar inte ska hjälpa mig att “luckra jorden”. Det finns ett företag i närheten som säljer jord per släpvagn, så jag kommer att fylla upp med den jorden och sedan blanda ut toppjorden med lite kompost.
Eftersom jag är otroligt inkonsekvent och dessutom oförmögen att komma ihåg saker när det finns fler saker som ska göras, så ska jag göra ett försök att hitta ett bevattningssystem som gör att jag kan glömma av mig nån dag (minst).
För min del verkar det här vara vettigast hittills http://www.klostra.se/vattenloparen-automatisk-bevattning-av-pallkrage